Teste Scolare

Despre noi

Despre Concursul Internațional Discovery în era educației digitale

Dragi prieteni ai Concursului Internațional Discovery,

Suntem mândri și fericiți fiindcă am anticipat, cu ani în urmă, era educației digitale. Știam că va sosi această zi, dar nu știam exact când urma să se-ntâmple. Zi după zi, cu entuziasm și dăruire, ne-am gândit la generațiile în mâinile cărora se află viitorul, an după an am încercat să le punem la dispoziție copiilor din țară și din afara ei nenumărate resurse.
 
Evaluareinteractiva.ro este, probabil, cea mai veche platformă de pregătire și testare pentru copii creată în România, din resurse exclusive românești, private. Povestea ei începe în 2015, lansarea oficială având loc în 2016, știrea nașterii sale fiind imediat răspândită de presă.
 
A fost testată pe parcursul acestor 4 ani de mii de copii, profesori și părinți, iar feedback-urile primite au dus la îmbunătățiri constante. Astăzi, platforma oferă resurse educaționale gratuite pentru mii de copii din România și de peste hotare, copii care, indiferent de resursele financiare, au acces nelimitat la testele noastre de pregătire interactivă.
 
Am decis, în lumina evenimentelor actuale, să unim puterile a două proiecte de mare anvergură:  Concursul Internațional Discovery, inițiat încă din 2014 și prezent deja în 6 țări (CAER 2020) și Evaluareinteractiva.ro (Vox Libris, prezent în CAEM 2020).
 
Grație acestei fuziuni, Concursul Internațional Discovery se poate desfășura, actualmente, și de acasă. Pentru acest lucru este necesar doar accesul la un device conectat la internet, adică un computer, un laptop, un smartphone sau o tabletă. Este important ca atât device-ul, cât și internetul, să funcționeze la parametrii optimi.

Contact rapid

Informaţii despre Concursul Internațional Discovery

Adresa poștala

Complex Plaza Residence, Bl C1, Sc1, Ap 122, Sector 6, București